Hirdetés

Warcraft - befutott Lothar és Garona klipje is

|

Folytatódik a Warcraft film főbb karaktereinek rövid bemutatása, Durotan után Garonára került a sor, de Lothar is beköszön egy klip erejéig.

Hirdetés

A Warcraft mozi premierjéhez közeledvén a Legendary Pictures szépen sorban bemutatja a film szereplőit egy-egy fájóan rövid, de legalább látványos klip keretében. 

A legelső videót a Frostwolf orkok vezetője, Durotan kapta meg, őt pedig nemrég a minden idők egyik legnagyobb emberi harcosának tartott Anduin Lothar bemutatkozása követte, amit lent be is pótolhattok velünk jól, ha még esetleg nem láttátok volna:

Így érkeztünk el a fent látható legfrissebb kliphez, amelyben a félig ork orgyilkos, Garona mutatja meg magát fél perc erejéig, méghozzá Paula Patton színészi játékával és az elengedhetetlen CGI-segítségével. A következő videó már valószínűleg Orgrimé lesz.

A Warcraft: A kezdetek premierjét érdemes bekarikázni a naptárban minden játékosnak, hiszen ez lehet az első valóban minőségi játékadaptáció. Május 26-án kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)