Hirdetés

Warcraft film - a kimaradt jelenetben Grom is feltűnik

|

Egy érdekes kivágott jelenet került elő a Warcraft filmből, amiben talán az a legfontosabb, hogy kedvenc blademasterünk, Grom is megszólalt.

Hirdetés

A Warcraft mozi sokaknak bejött, másoknak viszont kevésbé nyerte el a tetszését. Azoknak, akik nem jött be az adaptáció, a rendező azt üzente, hogy lehetett volna jobb is a film, ha nem vágnak ki belőle 40 percnyi anyagot. Ebből a kivágott halomból került elő az a jelent, amiben a horda a fel hatásairól tárgyal.

Az egyik legfontosabb dolog ebben a jelentben mindenképpen az, hogy a Warcraft 3-ban megismert Grom Hellscream is megszólalt benne. A film alatt egy hosszabb cameora volt ítélve, és mást nem is csinált, mint állt a háttérben két lábon járó lore igazolásként.

A jelent egyébként azt is megmagyarázza, hogy a warchief miért is nem zöldült be, annak ellenére, hogy eddigre már a horda nagy része belekóstolt a fel erejébe.

Ez az én szememben még nem váltja meg a filmet, de jó tudni, hogy kétes dolgokat azért helyretett volna egy hosszabb verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)