Hirdetés

Ez maradt ki a Warcraft filmből

|

Duncan Jones szeretett volna még egy-két meglepetést a filmbe, ami végül nem kerülhetett be a végleges változatba.

Hirdetés

Már korábban is szó esett róla, hogy a Warcraft filmváltozatából kimaradt néhány dolog, viszont Duncan Jones most el is árult egy keveset arról, hogy mit szeretett volna még a végleges filmben megmutatni nekünk.

A rendező egy interjúban beszélt részletesebben a kimaradt jelenetekről, melyek közül az egyik Garona karakterét fejtette volna ki egy kicsit jobban, főleg mivel az eredeti történetben félig draenei volt, a film pedig félig emberként ábrázolta:

"A mi filmünk egy Warcraft film, nem pedig World of Warcraft, az első játékban pedig kifejezetten emberek és orkok küzdöttek egymással. Garonának egy nagyon fontos kapcsolódási pont a két faj között, számunkra pedig az volt logikus, hogy egyik kultúrához se tartozzon igazán."

Az interjúban felmerült a kérdés, hogy egy folytatásban esetleg kibontakozhat-e a karakter, viszont Jones szerint nincs szükség rá, mert a kibővített változat tartalmazni fogja a kimaradt részleteket. A rendező azt is elárulta, hogy egy kis easter egget is szeretett volna elrejteni a filmben, amit két korábbi filmből vett át:

"Ha láttátok a Holdat és a Forráskódot, akkor talán tudjátok, hogy van egy I Am The One And Only című dal, mely mindkettőben szerepel. Az előbbiben ébresztőként, az utóbbiban pedig csengőhangként. A Warcraftba is szerettem volna becsempészni, a dalt szerző Chesney Hawkes pedig írt is nekem egy középkori hangzású változatot, de végül nem maradhatott a filmben. Talán a Twitteren kicsempészem."

Jones arról is mesélt, hogy az eredeti tervek szerint egy portyázó troll csapat is megjelent volna a filmben, de ez a jelenet túl drága lett volna (és a történethez sem kapcsolódott szorosan), ezért már nagyon hamar elvetették az ötletet. Ugye a kibővített változat megjelenése attól függ, hogy mennyire teljesít jól a piacon, szóval reméljük, hogy előbb-utóbb megnézhetjük a kimaradt jeleneteket. Ti mit gondoltok? Tetszett a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)