Hirdetés

A Witcher 3 teljes csapata életre kelt

|

Tehetséges cosplayerek Geralt egész bandáját életre keltették, most tényleg megelevenedett a CD Projekt Red díjnyertes játéka.

Hirdetés

A Witcher 3 nem csak a játékosok, hanem a cosplayerek körében is elképesztően népszerű, ugyanakkor a jelmezek általában a főhősre és a bájos hölgyekre szűkülnek le. Most azonban egy cosplayer csapat az összes hőst összehozta.

Nem is maradt el az elismerés, elvégre a tehetséges cosplayerek első helyezést értek el a Denver Comic Conon, ami teljesen érthető, ha megnézitek az alábbi képeket. Itt van az egész kompánia, Geralt, Yen, Triss és Ciri mellett a jóval ritkábban látott Dandelion, Zoltan, Cerys és Keira Metz is feltűnik. A képeket a WeNeals Photography készítette.

Hogy tetszenek ezek a Witcher cosplayek? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)