Hirdetés

World of Warcraft: Legion - az utolsó Harbingers videó Illidan seregével

|

Megérkezett az animációs sorozat legutolsó része, benne Illidan és serege, a demon hunterek.

Hirdetés

A Blizzard nagyon kemény nyomja a történeti felkészítést a World of Warcraft: Legion megjelenése előtt. Szinte minden nap új epizód érkezik az audio drámából, pörögnek a képregény fejezetek és most befutott a Harbingers animációs sorozat utolsó epizódja is a főszerepben Illidan és Kor'vas Bloodthorn.

A videóban látható Night Elf hölgy Kor'vas Bloodthorn nem csak videóra kiválasztott random valaki. Kor'vas meg fog jelenni a játékban is, és aki már játszott a Legion bétájával, már találkozhatott is vele személyesen. A karakterrel először Mardumban, a Demon Hunter kezdőzónában futhattok össze.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy Illidan hogy hozta össze az Illidari sereget, és milyen tervei volt számukra, akkor javaslom elolvasásra William King Illidan novelláját. Tökéletes olvasmány lesz a Legion érkezéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)