Hirdetés

World of Warcraft: Legion - Khadgar kísértése az új Harbinger epizódban

|

A Burning Legion úton van, és Khadgar meglátogatja régi mesterének tornyát, hogy találjon valamit, amivel megállíthatja a démoni seregeket. Újabb videónk van!

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion lesz Azeroth történelmének legkeményebb Burning Legion inváziója. A démonok nem fenyegetőznek, nem készülődnek: itt vannak, és teljes erővel megszállják a világot. A Guardian of Tirisfal címet éppen senki nem hordja, így Khadgarnak is segítségre van szüksége a harchoz, ezért utazik Karazhanba. Medivh tornyában azonban ritkán alakulnak úgy a dolgok, ahogy az ember azt eltervezi.

A Harbingers bemutatja a Legion kiegészítő legfontosabb karaktereit, és most Khadgaron a sor. Karazhanban megkísérti egy régi ismerős, az pedig, hogy erre a kísértésre mit válaszol, azt a fenti videóból megtudjátok.

Kis háttér infó, azoknak, akik nem ismerik annyira a Warcraft világát. A Guardian of Tirisfal egy a Dalarani tanács által kinevezett mágus, aki nem csak egy csinos kitüntetést kap, hanem a tanács 6 főmágusának erejét is. Ezt a hatalmat mind azért kapja, hogy képes legyen elbánni minden esetleges Legion támadással egymaga is.

Medivh is egy ilyen őrző volt, de őt pont a hatalma tette sebezhetővé Sargeras suttogására. A Medivhvel történtek után maga a bukott Guardian jelentette ki, hogy nincs többé szükség az őrzőkre, amíg a világot olyan erők védik, mint Azeroth hősei.

A hivatalos sztori az, hogy a Warcraft 3 eseményei után Medivh eltűnése óta nem volt új őrző, de elvileg van, csak Med'annak hívják. A srác Medivh és Garona fia, és jelenleg is életben van, de a Blizzard nagyon szeret megfeledkezni róla.

Bárhogy is, a légió támad augusztus 30-án. A kiegészítőnek megágyazó frissítés már él a szervereken. Ti már készültök a harcra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)