Hirdetés

World of Warcraft: Legion - nálunk miért nem ilyen reklámokkal hirdetik?

|

A World of Warcraft: Legion nyugati marketingkampánya elég komolyra sikerült, de Dél-Koreában sokkal viccesebb reklámfilmmel népszerűsítik az új kiegészítőt.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion elég komoly sikereket ért el már a megjelenéskor is, amit részben ezúttal is az ezerrel pörgő marketinggépezetnek köszönhet a Blizzard. A koreai gamereket egy zseniális hirdetéssel spanolták fel a szeptember eleji megjelenésre, amihez szerencsére nem kell ismerni a nyelvet.

A Blizzard játékaira rápörgött apa és fia drámai körítéssel előadott, de valójában elég vicces sztoriját ugyanis angol felirattal is ellátták a készítők, így mi is megérthetjük a sztorit. A mindössze néhány perces videó végére pedig sokkal viccesebbé válik a gamer fiú és a játékokat időpazarlásnak tartó apa klisének tűnő alaphelyzete.

Egyébként egy hasonló reklámban már korábban is látható volt ez a két szereplő, akkor a Hearthstone-ban akadtak egymásra a rokonok, ezt lejjebb láthatjátok.

Nektek melyik a kedvenc humoros játékreklámotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)