Hirdetés

World of Warcraft: Legion - Xur a Destinyből Dalaranba költözött

|

Azok, akik játszottak a Destinyvel és volt szerencséjük a Legion bétájához találkozhattak egy (nem annyira) kedves ismerőssel.

Hirdetés

A Bungie annak idején előszeretettel dobálózott az MMORPG kifejezéssel, amikor bejelentették a Destiny-t. Mind tudjuk, hogy ez hogy sült el, de ennek ellenére bebizonyosodott, hogy rengeteg World of Warcraft rajongó van náluk, ahogy a Blizzardnál is akadnak Destiny fanok.

Valószínűleg ezért eshetett meg az, hogy a bizonyos időközönként, véletlenszerű termékekkel felbukkanó Xur játékot váltott. Vagy ő, vagy legalábbis egy távoli rokona megjelent a World of Warcraft: Legion Dalaranjában Xur'ios néven.

Xur'ios ugyan nem teljesen véletlenszerű tárgyakat árul, de van egy hely a tárgylistáján, ami naponta változik. A nála lehetségesen kapható tárgyak listáját megtaláljátok a WoWHead adatbázisában.

Egyébként az általa árult portékának is érdekes nevei vannak:  Ingram's Puzzle (Engram), Gjallar's "Horn" (Gjallarhorn), Mote of Light (Mote of Light) és Krota's Shield (óvatos utalás The Dark Below utolsó ellenfelére).

Mint kigyógyult Destiny függők most egy picit vigyorgunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)