Hirdetés

Napi büntetés: Xbox Onesie, a konzolos pizsi

|

Egészen fura új divatot készül teremteni a Microsoft az Xbox kezes-lábas pizsamákkal. Nem csak puha, de praktikus is. És egy kicsit röhejes.

Hirdetés

Az Xbox Ausztrália bemutatta új termékeit. Nem biztos, hogy erre számítanál egy konzolgyártótól, de az tuti, hogy a játékkényelmedhez hozzátesz. Az Xbox Onesie a pizsamageneráció következő lépcsőfoka.

A cuccot a srácok úgy reklámozzák, hogy "nem egy egyszerű onesie", amit olyan featurökkel támasztanak alá, mint:

- Nagyobb zsebek az Xbox távirányítók és kontrollerek tartásához
- Zseb a kar részén a telefonodnak
- Felhajtható ujjak és nadrágszárak
- Könyökre varrt párna a csúszás ellen
- Hatalmas kapucni (ami alatt elfér egy nagyobb füles is a hűvös, téli estéken)
- Egyedi felvarratható Gamertag

Nézzétek meg a teljes fotósorozatot az alábbi képre kattintva, természetesen fekete és fehér színekben férfi és női kezes-lábas pizsama is lesz:

A GameSpotot annyira meglepte a bejelentés, hogy további részletekért felkeresték az Xbox Ausztráliát, ha elérik, mi is beszámolunk róla. Én őszintén remélem, hogy itthon is lehet majd kapni, mert én egyébként szívesen játszanék a PC-men Xbox Onesieban ülve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)