Hirdetés

Just Cause 3 - interaktív trailer mutatja be a pusztítás módjait

|

Te hogyan döntenél le egy szobrot? Hogyan pusztítanál el egy bázist? A Just Cause 3 új, interaktív gameplay videójában tiéd a döntés.

Hirdetés

Az E3 2015 alatt a Just Cause 3 fejlesztői szinte mindenhol ugyanazt a 11 perces gameplay videót mutatták be, és legtöbbször ugyanazokat a módszereket használták Di Ravello tábornok szobrának ledöntésére, egy bázis felrobbantására, egy híd lerombolására.

Ugyanakkor mindig három-három lehetőség jelent meg a képernyőn, tehát volt kettő, amit az adott bemutató alatt nem láthattunk. Az Avalanche Studios most kiadta a videót interaktív formában, négy szituációban dönthetjük el, melyik az a módszer, amit leginkább a kézenfekvőnek gondolunk. Összekötnéd a szobor kezét a fejével, hogy arcon vágja magát, vagy inkább hozzákötöznéd egy bombával szerelt autóhoz, amit utána kilősz? Repülővel szállnál bele a bázisba, vagy egy jeepet repítenél neki a robbanó tartályoknak? Tökéletes esti program, kattintásra indul, választani mindig a videók végén lehet.

Van némi átfedés a fenti és az alábbi trailer között, de ez is tartalmaz újdonságokat, nézzétek meg:

A Just Cause 3 megjelenés decemberre várható, a GameStar magazin 2015/07-es számában olvashattok róla egy előzetest, tele mindenféle hasznos, érdekes információval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)