Hirdetés

Teszteld, mennyit tudsz a Zsivány Egyesről!

|

Láthattuk a Zsivány Egyes utolsó előzetesét, úgyhogy éppen itt az ideje annak, hogy kiderítsd, te mennyit tudsz a decemberben érkező új Star Wars moziról!

Hirdetés

Végre közzétették a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet második hivatalos előzetesét, mely legalább akkorát ütött, mint az első trailer. Igaz, hogy a decemberi bemutatóig még jó pár nap hátra van, de nem szeretnénk, hogy a Star Wars rajongók addig elunják magukat, vagy ne legyenek elég felkészültek.

Éppen ezért most egy Zsivány Egyes-tematikájú kvízzel kedveskedünk nektek. A különböző hosszúságú teaser és trailer videók, valamint a filmhez kapcsolódó számos hír alapján már viszonylag teljes képet lehet arról kapni, miről is szól majd az első Star Wars spin-off mozi. Az alábbi kérdésekre válaszolva most te is kiderítheted, mennyire vagy naprakész Zsivány Egyes-téren!

Nyugi, egyáltalán nem nehéz a feladat. Kommentben természetesen lehet dicsekedni a kiváló eredményekkel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)