Hirdetés

Lara Croft and the Temple of Osiris - fejtörők előnyben

|

A Crystal Dynamics videón folytatja a Lara Croft and the Temple of Osiris részleteinek ismertetését, ezúttal a puzzle-ökön és fejtörőkön van a hangsúly.

Hirdetés

A Lara Croft and the Temple of Osiris a Tomb Raider franchise izometrikus nézetű mellékszála és egyben a Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, amely egy hónapon belül megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Közel a cél, de vajon már minden fontosabb információt elárultak róla a fejlesztők?

A Crystal Dynamics egy újabb fejlesztői naplóval gondoskodik arról, hogy behatóan megismerjük a négyjátékos mókára kiélezett Lara Croft and the Temple of Osirist. Bár már a legutóbbi fejlesztői videóban is sorra kerültek a rejtvények, fejtörők és különböző puzzle elemek, most kifejezetten ezeken van a hangsúly, de azért a munkatársak is mesélnek róla kicsit, hogy miképpen közelítették meg a feladatot: 

Osiris templomának talányait legkorábban december 9-én fejthetjük meg Larával és társaival, kizárólag digitális formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)