Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - egy Hulk selfie is kellett az E3 trailerbe

|

Hamarosan megjelenik a LEGO Jurassic Park, ideje a következő játékra koncentrálni, ami a LEGO Marvel's Avengers lesz. Itt az első trailer!

Hirdetés

A LEGO Marvel's Avengers megjelenés ugyan még messze van, de az biztos, hogy a jövő héten esedékes E3-on hallunk róla újdonságokat. Ezt a TT Games által kiadott új trailer is megerősíti

Nyilván mindenkinek evidens, hogy a TT Games játékában a Bosszúállók kapják a főszerepet, valószínűleg sorra végigjárhatjuk majd azokat a helyszíneket, amiket az első-második Avengers moziban meglátogattak kedvenc szuperhőseink. A videóban csak a New Yorkban zajló végső ütközetből láthatunk részleteket, de már ezek alapján is kijelenthetjük, hogy tartalmas szórakozásnak nézünk elébe.

 

A LEGO Marvel's Avengers ősszel, de legkésőbb télen érkezik Playstation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U, 3DS és PC platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)