Hirdetés

LEGO Minecraft - új készletek jönnek

|

Olyan sikeresek voltak az eddig megjelent LEGO Minecraft készletek, hogy a LEGO egy egész sorozattal készül. Egy egész, terjedelmes sorozattal.

Hirdetés

Ki gondolta volna, hogy egy LEGO Minecraft készlet sikeres lehet? Ami azt illeti, elég sokan, és igazuk is lett: a 21102-es, 21105-ös, 21106-os és 21107-es szetteket rengetegen rendelték meg, olyannyira, hogy a Star Wars és Marvel Super Heroes sorozatokhoz hasonló szériában jönnek majd a készletek.

A LEGO Minecraft például azért is különleges, mert a LEGO folyamatosan várja a Minecraftos közösség visszajelzéseit, és ezekhez igazítja a termékeket, amire nem nagyon volt példa a cég történetében. Egyelőre négy készlet közül lehet válogatni, mindegyik ugyanúgy ~11900 forintba kerül, de a tervek szerint kisebb és nagyobb csomagok is jönnek. Innen már csak egy lépés a LEGO Minecraft videojáték, ami egy apró fekete lyukat képezne a világegyetemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)