Hirdetés

Life is Strange: Episode 2 - megvan a megjelenési dátum

|

Már nem kell sokat várnunk, és folytatódik Max időhajlítós kalandja, és ha legalább olyan jó lesz mint az első rész, akkor nem nagyon fogunk panaszkodni.

Hirdetés

Az első rész megjelenése óta rágjuk a körmünket, hogy a Remember Me fejlesztéséért is felelős Dontnod Entertainment végre befejezze a második epizódot is. A jelek szerint a srácok már az utolsó simításokat végzik, így hamarosan újra fejest ugorhatunk a mókába.

A fejlesztők a jelenleg is zajló EGX Rezzed egyik programján jelentették be a dátumot, ami miatt korábban izgulnunk kellett egy kicsit, hiszen a Square Enix azt nyilatkozta, hogy csúsznak majd vele. A Dontnod később korrigált, ám a március 13-at így sem tudták tartani.

A srácok eredetileg úgy terveztek, hogy 6 hetente kapunk majd új Life is Strange epizódot, és ha ezt nem is tudják tartani, két hónapot talán még elviselünk valahogy. A Life is Strange: Episode 2 - Out of Time megjelenés március 24-én esedékes minden platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)