Hirdetés

Gamescom 2015 - végre itt a Mafia III trailer!

|

Ami évekig csak az álmainkban létezett, az most végre valósággá vált. A gamescomon bemutatták a Mafia III trailerét, így a show érdemi részén túl is vagyunk, köszönjük, lehet pakolni.

Hirdetés

Bár a 2010-ben megjelent Mafia 2 sokak szemében nem tudott felnőni az előd nagyságához, azért mégiscsak egy elég izgalmas folytatás volt, így a legördülő credits közben sokan már azt kérdezgették, hol van már a harmadik rész. Hát itt.

Az elmúlt években megannyi tréfa és pletyka kapott szárnyra az interneten a Mafia III kapcsán. Volt, aki a projekt eltörlése miatt hüledezett, és volt, aki biztosra vette, hogy a 2K titokban hegeszti a játékot. Utóbbi csoportnak volt igaza. Na de minek is rizsázok ennyit, amikor úgyis mindenki a trailerre kíváncsi.

A Mafia III megjelenés 2016-ban esedékes PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)