Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk itthon

|

Lássuk, melyik játékokkal játszott a legtöbb magyar az elmúlt héten.

Hirdetés

Újra hétfő van, ami a hétkezdeti fájdalom mellett azt is jelenti, hogy megnézzük, melyik játékok voltak a legsikeresebbek csodálatos kis hazánkban.

A Counter Strike Global Offensive továbbra is tartja vezető helyét a listán, úgy látszik, hogy a Valve lövöldéjével még mindig nagyon sok magyar játszik. Talán ideje is lenne összekaparni egy olyan csapatot, ami a nemzetközi porondon is megállja a helyét, nem? A FIFA 15 visszamászott a második helyre és a dobogóra ezen a héten is felfért a Grand Theft Auto V.

Új játékok

COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE
FIFA 15
GRAND THEFT AUTO V
SIMS 4
WORLD OF WARCRAFT BATTLE CHEST
WORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR
CALL OF DUTY: BLACK OPS (CLASSICS)
CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3
GOAT SIMULATOR
SIMCITY

A használt játékok közül ezen a héten a Call of Duty: Ghosts volt a legnépszerűbb, de nem sokkal maradt le mögötte a Battlefield 3 sem és persze az új megjelenések közül is sok szerepel az eheti top 10-es listán.

Használt játékok

CALL OF DUTY: GHOSTS
BATTLEFIELD 3
GRAND THEFT AUTO IV
GRAND THEFT AUTO V
FAR CRY 4
GEARS OF WAR (CLASSICS)
WATCH DOGS
ASSASSIN'S CREED 2
GRAN TURISMO 5
FAR CRY 3

Ti vásároltatok valami szépet és jót ezen a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)