Hirdetés

Vajon mi lesz a Marvel legújabb projektje?

|

Rengeteg képregényeken alapuló film készül a következő években. A Marvel a már ismert címeket kívül még tervez valamit, de vajon mi lesz az?

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Marvel bejelentett egy új filmet, aminek a premierjét 2018. május 4-ére tűzték ki. Abban az évben egyébként két másik, egyelőre cím nélküli alkotás is a vászonra kerül majd, a most bejelentett film lesz az első.

Jelenleg az Ant-Man (2015. július 17.) és az Amerika Kapitány 3 (2016. május 6.) az a két film melyekről tudjuk is, hogy konkrétan a Marvel Phase 3 részei lesznek, a Doctor Strange bemutatkozójával együtt, mely valószínűleg 2016. július 8-án kerül vászonra. Az infók még ködösek, de elvileg még 7 másik cím is érkezik majd 2017 és 2019 között. Ezekről remélhetőleg a San Diego Comic-Con után többet tudunk majd.

Ti milyen Marvel filmeket látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)