Hirdetés

The Expendables 4 - jövőre kezdődhet a forgatás

|

Rendező még ugyan nincs, de ez legyen a legkisebb baj: hamarosan kezdődnek a The Expendables 4 munkálatai.

Hirdetés

Egy ideje már szóba került, hogy The Expendables-sorozat egy negyedik résszel is bővülni fog (egy jelentkező már biztos van a projektre), viszont most hivatalosan is megerősítették, hogy a közeljövőben el is kezdenek dolgozni a filmben. Most mondanám, hogy ez micsoda meglepetés, de az első három rész még a zökkenők ellenére is jól teljesített a kasszáknál, szóval várjuk a folytatást, a kérdés már csak az, hogy mikor számíthatunk rá?

A Variety számolt be róla, hogy a negyedik film munkálatai 2016-ban fognak megkezdődni, ebből pedig nagyjából ki lehet logikázni, hogy a remekművet valamikor 2017-ben nézhetjük meg a mozikban. Egyelőre mondjuk se rendező, se színészek, de elég valószínű, hogy a főbb szereplők visszatérnek a negyedik körre is.

Egyébként ha csak az Egyesült Államokat vesszük, akkor nem akkora átütő siker a sorozat, viszont a negyedik résznek hatalmas lendületet fog adni a kínai piacon való terjeszkedés. A harmadik rész elég jól teljesített keleten, így a folytatás egyértelmű zöld utat kapott, amikor ismét előállt ez a lehetőség.

Ti várjátok már a filmet? Szerintetek ki lehet még hozni valamit ebből a koncepcióból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)