Hirdetés

Szavazz: te melyik visszatérő sorozatot várod a legjobban?

|

Nemcsak a játékiparban, de a filmes világban is vannak idén hatalmas visszatérők, akik miatt rengeteg órát töltöttünk anno a tévé előtt.

Hirdetés

2016 a rebootok, váratlan folytatások és újrakeverések éve, így nemcsak számtalan film és videojáték, hanem sorozat is visszatér a képernyőkre. 

A közeljövőben olyan sorozatokkal találkozhatnak majd a rajongók, mint a 25 évvel ezelőtt parkolópályára állított Twin Peaks, az egyszer már lezárt, de most kicsit átdolgozott Prison Break (A szökés), gyermekkorunk egyik kedvenc sorozata, a Macgyver, a legendás Jack Bauer nélkül megújuló 24: Legacy, vagy a talán kevésbé férfias, de hatalmas rajongótábornak örvendő Gilmore Girls (Szívek szállodája). Már csak egyetlen kérdés maradt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)