Hirdetés

Így tér vissza a 24 sorozat

|

A 24: Legacy a Fox gondozásában idén összel támad, és kiderül, hogy milyen is a CTU Jack Bauer nélkük. Van trailer is hozzá, nézzétek meg.

Hirdetés

Bevallom, kicsit vegyes érzéseim vannak. Annak ellenére, hogy a legutóbbi 24 évad elég vérszegény lett, azért nyilván megdobog a rajongói szívem, ha meglátom a kettes-négyes számkombinációt. Mert hát lássuk be, egy korszakalkotó szériáról beszélünk, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy manapság futószalagon készülhetnek egyre nagyobb költségvetésből a sorozatok, annyi a junkie.

Persze a 24 már nem lehet a régi, több szempontból is eljárt felette az idő. És bár a 24: Legacy egy spin-off, akkor is nehéz elhinni, hogy ez majd vissza emeli a sorozat színvonalát, sikerét oda, ahová így utólag emeli a rajongók emlékezete.

Nyilván Jack Bauer marad az ikonunk, és bár első látásra a Corey Hawkins alakította Eric Carter is lehet hasonlóan badass karakter, azért még semmi nem utal arra, hogy ez most bármiben is más lenne, mint egy unalomig ismert "terroristás" akció-sorozat (ami pedig egy Homeland vagy The Honourable Woman után már tényleg nagyon elcsépelt lehet).

És persze ott van Kiefer Sutherland neve a producerek között, kérdés, hogy ez mire lehet elég. Mindegy, nézzétek meg a fenti trailert, és írjátok meg, nektek hogy tetszik az új 24 koncepció, kérlek győzzetek meg arról, hogy a kétségeim alaptalanok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)