Hirdetés

24: Live Another Day - itt az első előzetes

|

Jack Bauer egy áruló és pszichopata - legalábbis ez a hivatalos álláspont. De akkor milyen veszély vár az USA elnökére Londonban? Olyan terrorcselekmény történik, ami kirobbanthatja a harmadik világháborút?

Hirdetés

Befutott az első félperces, sztori alapú előzetes, ahol végre már meg is szólal Jack Bauer, nem csak üvölt a kamerába lassítva.

Már korábban leírtunk mindent a 24: Live Another Day kapcsán, amit jelenleg tudni lehet, így most új részletek nincsenek, csak egy gyors, fél perces ízelítő, ami alaposan meghozza a kedvet a nagy visszatérőhöz.

Jack megint a régi, alig várjuk. A 12 részesnek tervezett minisorozat első részét május 5-én indítják külföldön, de mivel a Fox csatorna Magyarországon is elindult, talán az sem kizárt, hogy mi sem maradunk le nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)