Hirdetés

A Black Adam producere a Kingdom Come képregényből is szeretne filmet forgatni

|

Mint minden filmesnek, Hiram Garciának is megvannak a maga álomprojektjei, ezek egyike kimondottan izgalmas történet lenne egy jól ismert alapanyagból.

Hirdetés

A 2022-es esztendő nemcsak a Marvel-rajongókat árasztja el új filmekkel, sorozatokkal és játékokkal, azok is sok tartalomra számíthatnak, akik jobban kedvelik a DC univerzumát (és persze a legjobban az jár, aki mindkettőt szereti). Idén végre vetíteni kezdik a mozik Dwayne Johnson régóta húzódó filmjét, a Black Adamet, amin a színész mellett egy elhivatott és szenvedélyes csapat dolgozik.

Ennek tagja a producer, Hiram Garcia is, aki a közelmúltban adott egy interjút a Collidernek. Garcia többek között arról is beszélt, hogy mi lenne a saját és produkciós csapatának álomprojektje.

Hirdetés

A srácok nagyon szeretnének egyszer összehozni egy filmes adaptációt Mark Waid és Alex Ross ikonikus képregénysorozatából, a Kingdom Come-ból. A négy füzetből álló miniszéria egy olyan alternatív univerzumba kísérte el az olvasót, amelyben a klasszikus hőseink belefásultak a bűnözők üldözésébe és a világ megmentésébe, ezért visszavonultak, a helyüket pedig vitatható moralitású, új igazságosztók vették át. Az újoncok és a régi motorosok összeütközése persze idővel hatalmas háborúba torkollott, ami a világ pusztulásával fenyegetett.

"Mindig beszélgettünk arról, hogy mennyire szeretnénk megvalósítani a sorozatot. A története elképesztő. Egy több filmből álló, hatalmas sagát képzeltünk el. Persze nem akarunk senkit sem hitegetni: ez csak egy álmunk, amit nagyon nehéz lenne tető alá hozni. Ettől függetlenül örömmel a vászonra vinnénk az új és a régi hősük konfliktusát, a világ megosztottságát abban a kérdésben, hogy mit jelent az igazság, és hogy miként is kellene működnie ennek az egésznek."

A DC az elmúlt években több olyan projektbe is belevágott, amiket korábban el sem tudtunk volna képzelni. Ezért azt sem tartjuk már lehetetlennek, hogy az említett klasszikus egyszer a filmvásznon vagy a képernyőn is megelevenedhessen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)