Hirdetés

A Creed 3-at több mozi is levette a műsoráról, mert az emberek össszeverekedtek a nézőtéren

|

Úgy néz ki, hogy Michael B. Jordan elhivatottsága túlságosan is megihlette a rajongókat.

Hirdetés

A Creed III hatalmas sikereket ér el jelenleg a mozikban. A Rocky franchise legújabb felvonása olyan címekkel vetekszik, mint az Avatar 2 vagy a Hangya és a Darázs, ami bizony nagy szó a pandémia-utáni filmiparban. Ettől függetlenül néhány európai mozi azt a döntést hozta, hogy leveszi a filmet a kínálatából.

Németországban és Franciaországban ugyanis a nézők elkezdtek összeverekedni a vetítések alatt, ezért az incidensek helyszínéül szolgáló mozitermek nem akarnak kockáztatni. Azok a mozik pedig, amelyek a történtek dacára műsoron tartották a Creed III-at, kénytelenek voltak figyelmeztetni a közönséget, hogy nem garantálhatják a testi épségüket.

Hirdetés

Deadline beszámolója alapján nagyjából egy tucatnyi vetítésen alakult ki verekedés a nézők egy csoportja között, akik valódi bunyózással akarták megeleveníteni a filmben látott párharcokat. Míg az összecsapások többsége nem volt több ártalmatlan játszadozásnál, az egyik incidens egy francia moziban tömegverekedésbe torkollott. Egyelőre azt gyanítják, hogy egy közösségi médiában terjedő "kihívás" állhat az ügy mögött, ezt azonban még senki sem tudta bizonyítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)