Hirdetés

A DC az ikonikus Crisis on Infinite Earths sztoriból is filmet akart csinálni

|

Az élőszereplős DC filmek katalógusa tovább növekszik, de nem abba az irányba, amit a DC Films kiszabott neki.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma sokat változott az elmúlt években. Először Snyder vezetésével akartak egy Bosszúállók-stílusú dolgot felépíteni, de az láthatóan nem működött, így stílust váltottak. Akárhogy is, a DC Films elnöke, Walter Hamada fontos célokat tűzött ki a csapata elé, melyek között a Crisis sztori is ott volt.

Mivel a The CW egyébként összehozta a saját Crisis eseményét, így nem lett volna lehetetlen összekötni az univerzumokat, de a Warner később elsöpört minden ilyen törekvést.

Hirdetés

A The Flash film persze újra felkeltette a reményt a Crisis lehetőségeivel kapcsolatban, de erősen kétséges lenne, hogy a jelenlegi körülmények között zöld utat adna a Warner egy ekkora projektnek. A Crisis on Infinite Earth elvileg összehozná a DC világának legtöbb univerzumát, hősét és gonosztevőjét. Arra nem sok esélyt látunk, hogy a közeljövőben egy ekkora projekt megvalósulhatna a mozivásznon, pláne úgy, hogy Hamada majdnem otthagyta a céget a Batgirl kaszálása után.

Annyi biztos, hogy a Black Adam, az Aquaman 2 és a Shazam 2 érkeznek. Hogy a már elkészült The Flash filmmel mi lesz így Ezra Miller drámái után, még kérdéses.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)