Hirdetés

A Disney szerint Scarlett Johansson vádaskodása egy PR-kampány része

|

Tovább fokozódik az feszültség a Disney és a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson között, most a médiaóriás vágott vissza újabb feltételezésekkel.

Hirdetés

Hosszú várakozás után pár héttel ezelőtt végre mozikba került a Fekete Özvegy önálló filmje, ami nem csak a mozikban, de a Disney+ streaming szolgáltatáson is elérhetővé vált azoknak, akik az előfizetésen túl még 30 dollárt kifizetnek.

A film ennek ellenére is ígéretesen nyitott a mozikban, de az érdeklődés hamar alább hagyott, amiért rengetegen a Disney+-t vádolták, a főszerepet játszó Scarlett Johansson pedig végül beperelte a Disney-t, amiért állítása szerint ők megszegték a szerződést, amelyben csakis mozis megjelenésről volt szó.

Hirdetés

Azóta kitartóan megy az adok-kapok a felek között, a Disney igen csúnya kritikát intézett a színésznő felé, akit végül több szervezet is támogatni kezdett az ügyben, de a hírek szerint elég rosszul viselte a vállalati narratívát, miszerint pénzéhes és gátlástalan emberként próbál extra előnyt kicsikarni magának a helyzetből. A közvélemény mostanra már inkább Johansson pártját fogja, ám a Disney nem hátrál meg és a cég egyik jogásza, Daniel Petrocelli azt állítja, hogy az egész per csak egy PR-fogása része:

"Egyértelmű, hogy ez egy alaposan megtervezett PR-kampány része, amellyel egy olyan célt próbálnak elérni, amelyet egy per keretein belül nem lehet. Nincs az a fajta nyomás, amely megváltoztathatja a szerződésben foglalt kötelezettségeket. Az írott szerződés kristálytisztán fogalmaz."

Továbbra sem világos a publikum számára, hogy mik voltak a szerződés pontos feltételei, úgyhogy ezen a ponton nem nagyon tehetünk mást, mint hogy megvárjuk a bíróság ítéletét is, amiből talán több részlet kiderül. Persze, ettől függetlenül a Disney imidzsének is biztos jót tenne, ha nem ilyen személyeskedő stílusban bánna a színésznővel, ezek viszonylag ritkán sülnek el jól PR szempontból, akármi is az igazság.

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)