Hirdetés

A Függetlenség Napja: Feltámadás - hatalmas a káosz az új trailerben

|

Egy minden eddiginél látványosabb előzetessel próbál minket meggyőzni a 20th Century Fox, hogy az előző rész eseményei után játszódó A Függetlenség Napja: Feltámadás moziban nézős. Nem járnak rossz úton.

Hirdetés

Megkapta újabb előzetesét az Independence Day: Resurgence, avagy magyarul A Függetlenség Napja: Feltámadás, amely az 1996-os kultikus mozi folytatása és Will Smith kivételével mindenki visszatér benne, beleértve a katasztrófafilmekben szakavatott Roland Emmerich rendezőt is. 

A Függetlenség Napja: Feltámadás története szerint az emberiség nem tétlenkedett az utóbbi két évtizedben, ugyanis az idegen technológiát felhasználva kiépítettek egy nemzetközi védelmi programot az idegenek ellen, de a legújabb trailerben is látott elképesztő mértékű pusztítást elnézve ez sem elég az űrbéli támadások megakadályozására és a Föld megvédésére: 

Június 23-án hazánkban is kiderül, hogy a régi brancs (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner) az újakkal (William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Liam Hemsworth) kiegészülve mit kezd az elnyomókkal. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)