Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - bébi Grootot csak imádni lehet

|

Akik csalódottak voltak, mert A galaxis őrzői 2 első előzetesében nem láttak eleget Grootból, azok most végre örülhetnek, ugyanis megérkezett a második kedvcsináló videó, ami főleg a csöppségre koncentrál.

Hirdetés

James Gunn a Sau Paulóban megrendezett Comic Con Experience-en mutatta be A galaxis őrzői 2 második előzetesét, amire októberi első trailer után nem is kellett olyan sokat várnunk. Az új videóban mindenki nagy örömére bébi Groot is több játékidőt kapott.

A Gamora-Űrlord románc szálat is tovább görgeti az előzetes, illetve számos látványos effektben is gyönyörködhetünk, igaz a fő sztorivonal kapcsán nem lettünk sokkal okosabbak. A lényeg azonban kedvenc mosómedvén és facsemeténk párbeszéde, amit fentebb ti is meg tudtok nézni, ha ráböktök a videóra. 

Emellett a franchise kedvelői további jó híreket is kaptak a közelmúltban, hiszen a The Game Awards gálán bejelentették, valóban egy Guardians of the Galaxy videojátékon ügyködnek a Telltale Games emberei, habár erről a kedvcsináló teaseren kívül még nem sokat tudni.

A galaxis őrzői második része az tervek szerint 2017. május 4-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)