Hirdetés

A Legendás állatok: Dumbledore titkai produkálta a Harry Potter franchise leggyengébb nyitását

|

Ennek ellenére is a jegybevételi lista élén végzett a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

Hirdetés

Miután a fontosabb piacok mindegyikén - kivéve az oroszt - bemutatták a Legendás állatok: Dumbledore titkait, befutottak az első jegybevételi adatok is, amelyek alapján levonható a következtetés, még egyetlen Harry Potter vagy Legendás állatok film sem rajtolt ilyen erőtlenül. A Dumbledore titkai az Egyesült Államokat és Kanadát felölelő Észak-Amerikai piacon mindössze 43 millió dollárig jutott, azaz körülbelül 19 millióval múlta alul az eddigi negatív csúcstartó Grindelwald bűntetteit.

Eközben a nemzetközi piacról is befolyt 150,4 millió dollár, ami azt jelenti, hogy a 200 millióból forgatott produkció 193,4 milliónál jár, tehát hosszú út vár rá még a nullszaldói is, hiszen a jegyeladásokból származó összegnek csak egy része köt ki a Warnernél.

Hirdetés

Aki esetleg máris megkongatná a vészharangot, ne tegye, mert a Variety értesülései szerint a Warner a Dumbledore titkainak szereplésétől függetlenül is zöld utat adott a negyedik és ötödik film számára. Inkább az a kérdés, hogy miután ezek is kifutottak, milyen irányt vesz majd a franchise, esetleg visszakanyarodik-e az időközben felnőtt Harryékhez, vagy akár teljesen elszakad az ismert karakterektől, hogy új, eddig nem látott oldalát is megmutassa J. K. Rowling varázsvilágának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)