Hirdetés

A Lionsgate tényleg mindent elkövet, hogy meggyűlöljük szegény Hellboyt

|

Hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, hogy a legutóbbi Hellboy filmnél nincs lejjebb.

Hirdetés

Annak ellenére is, hogy meredeken zuhan a kriptovaluták árfolyama, és lényegében beleállt a földbe az NFT piac, némely vállalat továbbra sem adja fel a web3 feliratú pénzeszsák simogatását annak reményében, hogy nekik is csurran-cseppen valami. Ezúttal a Lionsgate filmstúdiónak sikerült belekeverednie a decentralizált világok útvesztőjébe a The Sandbox idegenvezetésével.

A The Sandbox (az Animoca Brands egyik leányvállalata) csapata korábban mobiljátékokra koncentrált, de már jó ideje egy ugyanerre a névre keresztelt, blokklánc alapú játékként hirdetett metaverzumon dolgozik, amihez a Lionsgate címeit is fel kívánja használni.

Hirdetés

E vállalkozás nem titkolt célja, hogy lebontsa a Minecraft és a Roblox virtuális világainak dominanciáját oly módon, hogy felépít (ez már megtörtént) és sikerre visz (ez még folyamatban) egy web3-as homokozót. Ebben a játékosok az alkotásaikat NFT-k, azaz nem helyettesíthető tokenek formában lementhetik, és a fejlesztők elmondása szerint ténylegesen "birtokolhatják" azokat. Utóbbi értelemszerűen azt jelenti, hogy mehetnek velük seftelni kriptovalutáért.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A The Sandbox már most is terebélyes metaverzuma hamarosan kibővül majd egy Action City nevű "vidámparkkal", ahol belefuthatunk majd Hellboyba, de a pokoli szuperhős mellett Rambo és a Feláldozhatók is beszállnak majd a buliba. Alig várjuk, hogy a Hellboy képregények rajongói meglássák, milyen módon kívánják kedvencüket pénzszivattyúként felhasználni. Alighanem emlékezetes nap lesz majd a Twitteren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)