Hirdetés

A Marvel sztárjaival készül a Transformers animációs előzménye

|

A fiatal Optimust például Chris Hemsworth fogja megszólaltatni, de nem ő az egyetlen nagy név a stáblistán.

Hirdetés

A Paramount nem csinál belőle titkot, hogy nagy tervei vannak a Transformers franchise-zal: a következő mozis filmtől, A fenevadak korától azt reméli, hogy egy új trilógiának ágyazhat meg, de ez csak egyike azoknak a projekteknek, amikkel nagyobbra hízlalná a Transformers univerzumot (képregényekről, lego-szettekről és egy animációs sorozatról is beszámoltunk az utóbbi egy évben). 

A vállalat következő nagy dobása a Transformers One névre keresztelt animációs előzményfilm lesz, amely bemutatja, hogyan kezdődött az autobotok és álcák ellenségeskedése. 

Hirdetés

A Paramount Pictures, a Hasbro és az eOne együttműködésében készülő Transformers One-ban Chris Hemsworth fogja szinkronizálni a "fiatal" Optimus Prime-ot, míg Brian Tyree Henry (A gyilkos járat, Örökkévalók) az "ifjú" Megatront szólaltatja meg, a történetből pedig megismerhetjük azt is, hogyan lettek a testvérekből esküdt ellenségek.

A további karakterekre is olyan színészeket castingoltak, mint Scarlett Johansson (Elita), Keegan-Michael Key (Űrdongó), Jon Hamm (Sentinel Prime) és Laurence Fishburne (Alpha Trion). A forgatókönyvet Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (A Hangya és a Darázs, A hó rabja) jegyzik, a rendezést pedig az Agymanók írója és a Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley vállalta. A producerek között olyan ismert filmesek is helyet kaptak, mint Steven Spielberg, Michael Bay és Lorenzo di Bonaventura. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Paramount Animation elnökének, Ramsey Naito nyilatkozata alapján nem streamingre szánt animációs filmről van szó, mozikba fogják küldeni a Transformers eredettörténetét. A Transformers One-t várhatóan 2024. július 19-én fogják világszerte bemutatni. 

A kiemelt kép a Transformers: Devastation videojátékból származik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)