Hirdetés

A Netflix a jövőbe repít az Atlas első trailerével, a látványra nem lesz panasz

|

A főszerepben Jennifer Lopez, mellette pedig feltűnik többek között Mark Strong és Simu Liu is.

Hirdetés

Jennifer Lopez az énekesi karrierje mellett a filmest is építi: már 1986-ban felbukkant egy moziban (ez volt a nem túl jó kritikákat kapott Streetgirls), azóta viszont szerepelt olyan ismertebb alkotásokban, mint a Mint a kámfor, a Szeretném, ha szeretnél, az Álmomban már láttalak, az Apja lánya vagy éppen a Hölgyválasz. Producerkedik, és a streaminggel is jó kapcsolatot ápol, elvégre a This is Me... Now: A Love Story az Amazon Prime Videón debütált, az Anya című akció-thriller pedig a Netflixen.

Utóbbi szolgáltatóval egy másik projekt esetében is egyesítették erejüket, ugyanis a Netflixre készült Brad Peyton (Törésvonal, Rampage: Tombolás) vadonatúj filmje, az Atlas, amely állítólag 70-100 millió dollár körüli összegből valósult meg, ami megmagyarázza az elképesztő látványvilágot. 

Hirdetés

A jövőben játszódó történet középpontjában egy Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) nevű zseniális adatelemző áll, aki nagyon bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben. A nő csatlakozik egy küldetéshez, hogy elkapjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes múlton osztoznak, a dolgok azonban rosszul sülnek el, és annak érdekében, hogy megmentse az emberiség jövőjét az AI-tól, meg kell bíznia benne. Nézzetek rá, és döntsétek el, hogy mennyire néz ki jól: 

Az Atlas május 24-én debütál a Netflixen, a mellékszerepekben olyan ismert arcokkal, mint Mark Strong (Kingsman-filmek, Shazam!), Simu Liu (Barbie, Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) és Sterling K. Brown (Fekete Párduc, Amerikai irodalom). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)