Hirdetés

A Netflix fizeti a tetoválásod, ha az az egyik sorozatához kapcsolódik

|

Meg ha jókor vagy jó helyen, és előre jelentkezel, és tudsz egyet választani megadott művészek munkái közül...

Hirdetés

November 6. és 12. között zajlik a Netflix nagy éves eseménye, a Geeked Week, melynek keretében izgalmas bejelentésekre, új előzetesekre, infókra számíthatunk filmek és játékok kapcsán, köztük az Avatar: The Last Airbenderrel, a Rebel Moonnal, a Damsellel, a Tomb Raider: The Legend of Lara Crofttal, az Exploding Kittens-szel és a Devil My Cry-jal.

Idén azt találták ki a marketingesek, hogy fizetik a rajongók tetoválását, ha az valamely netflixes tartalomhoz kapcsolódik - viszont jókor kell jó helyen lenni, hogy ezzel a lehetőséggel élhessenek.

Hirdetés

November 6-7-én az atlantai City of Ink, 7-8-án a New York-i Flyrite, 8-9-én a denveri Dead Rift, 10-12-én a Los Angeles-i Shamrock Social Club, 11-12-én pedig a richmondi Unkindness Art szalonokban lehet majd ingyen varratni. Ráadásul foglalni is kell (van, ahol már beteltek a helyek), és a tetoválószalonok művészei által előre megrajzolt dizájnok közül lehet válogatni - a kínálat feljebb, a helyszínek nevére kattintva tekinthető meg.

Aki esetleg épp ezen napokon nem lesz az említett városokban, az legalább a Geeked Week bejelentéseit figyelheti otthonról, és talán még az elkészült tetkókat is megnézheti majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)