Hirdetés

A Pindúr pandúrok sorozat elvesztette Sziporkát, dobbantott Chloe Bennet

|

Egy percig nem figyeltünk oda az élőszereplős Pindúr pandúrok széria helyzetére, és Chloe Bennet már meg is pattant.

Hirdetés

A The CW sorozatai nem feltétlenül kiváló minőségükről híresek. Ugyan az Arrowverse szériái (a The CW DC sorozatainak gyűjtőneve) egy darabig nagy népszerűségnek örvendtek, mostanra már azok is inkább leszállóíven vannak. A sorozatrajongók pontosan tudják, hogy mire számítsanak a csatornától, és erre a pár hónapja kiszivárgott Powerpuff forgatókönyv is rásegített.

Nagy erőkkel dolgoznak ugyanis egy élőszereplős Pindúr pandúrok szérián, ami már a felnőtt Sziporka, Puszedli és Csuporka kalandjait követné, de a munkálatokba beleszólt a COVID-19, és újra forgatásokra is szüksége lett. A helyzetet valószínűleg nem segíti, hogy most egy főszereplő is kilépett a projektből.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a Sziporkát játszó Chloe Bennet kiszállt, és a The CW-nek jelenleg ötlete sincs arra, hogy ki helyettesíthetné őt a képernyőn. Míg Dove Cameron és Yana Perrault egyelőre maradnak Puszedli és Csuporka szerepében, az Utónium Professzort játszó Donald Faison szerepe is kérdésessé vált. A színész jelenleg is tárgyal a szerepével kapcsolatban.

A sorozatnak eddig sem volt premierdátuma, de tekintettel Chloe Bennet távozására, és a többi potenciális cserére, mi nem számítanánk rá egyhamar (már ha egyáltalán valaha ténylegesen elkészül).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)