Hirdetés

A Sárkányok háza, és a Harry Potter különkiadás is fontos eleme lesz 2022-nek

|

A jövő év egy nagyon fontos időszakot indít majd a Warner életében: elindítják végre a Trónok harca spin-offot egy újabb világsikerben reménykedve.

Hirdetés

Most, hogy eljött az ünnepi időszak, mindenki elkezdhet tervezgetni a jövő évre. A Warner Media például már pontosan tudja a jövő évi beosztását, és premierjeit, így egy trailerben meg is osztották velünk ezeket.

A 2022-es évben ugyan már nem lesz minden filmjük a premier napján elérhető az HBO Maxen, de legalább egy rakat sorozatot és régebbi produkciót fogunk elérni majd a havidíjunkért cserébe. Az év végi Harry Potter különkiadás mellett, például ott lesz jövőre a Westworld negyedik évada, az Euphoria következő szezonja, de 2022-ben kerül képernyőkre végre a House of the Dragon első évada is.

Hirdetés

Utóbbi egy nagyon fontos megjelenés lesz a Warnernek, miután több Trónok harca spin-off is csődöt mondott.

Az HBO Max egyébként 2022-ben végre Magyarországra is eljut majd, így remélhetőleg már nem sokáig kell nélkülöznünk az exkluzív tartalmakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)