Hirdetés

A valóságban is megcsinálták Amerika Kapitány visszapattanó pajzsát

|

Ugyan nem vibránum, de attól még látványos a végeredmény.

Hirdetés

Az áprilisban befejeződött A Sólyom és a Tél Katonája miatt ismét nagy figyelmet kapott Amerika Kapitány pajzsa, hiszen (vigyázat, enyhe spoiler következik!) a lényeget tekintve az egész széria az ikonikus felszerelés birtoklása körül forgott.

A filmes/sorozatos pajzsnak ugyan már egész biztosan megvan az új tulajdonosa, ez azonban nem akadályozza a lelkes rajongókat abban, hogy egy saját példányról álmodozzanak. Ebben segíthet Jake Laser, aki számos Marvel-kellék után most ezt is megalkotta, méghozzá meghökkentően élethű viselkedéssel.

Hirdetés

A replika hasonlóan képes visszapattanni, mint a "valódi" verzió, még ha kicsit lassabban is szeli a levegőt annál. A mutatványt a szuperkönnyű szénszálas szerkezet teszi lehetővé, melyet a maximális szilárdság érdekében egy üvegszálas gyűrűvel stabilizáltak. A menőség-faktort pedig a mágneses csatlakozás maxolja ki, amivel az eszköz egy pillanat alatt rögzíthető az önjelölt kapitányok csuklóján.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Érdemes megnézni a pajzs elkészítését bemutató teljes filmet, de ha csak a látványosabb részek érdekelnének, 15:30 környékére kell tekerni:

Ha pedig Laser többi szuperhősös projektjére is vetnél egy pillantást, melegen ajánljuk a Vasember aktatáskáját, a Sólyomszem íját, és a Fekete Párduc zajmentes cipőit feldolgozó anyagokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)