Hirdetés

Így készült a Szellemlovas lángoló koponyája

|

Az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat legújabb karakterét nem volt egyszerű beilleszteni a sorozatba, de a készítők mindent megtettek, hogy hiteles legyen az új jövevény.

Hirdetés

A Marvel univerzum rajongóinak kedvenc sorozata, az Agents of S.H.I.E.L.D. új szereplővel bővült a negyedik évadra, aki nem más, mint a Szellemlovas, vagyis Ghost Rider.

Roberto Reyes néha átalakul, ilyenkor pedig a feje helyén egy lángoló koponya díszeleg, aminek megvalósítása nyilvánvalóan fontos feladat volt az alkotók számára. A sorozatban korábban nem túl sok számítógépes effekttel találkoztunk, de szerencsére Mark Kolpack és csapata remekül megoldották a feladatot.

Ti nézitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)