Hirdetés

Az Alien: Covenant egy új trilógia kezdete

|

Sir Ridley Scott elmondta terveit az Alien: Covenant kapcsán, és még azt is elárulta, hogy az új trilógiának mi köze lesz az eredeti filmekhez.

Hirdetés

Amikor megkérdezték a rendezőt a sorozat sorsáról, Ridley Scott meglehetős őszinteséggel mesélt terveiről. "Amikor az Alien: Covenant kész lesz, akkor jön majd egy újabb film, és azután is jön egy újabb, melyek szépen átvezetnek majd minket az 1979-es klasszikushoz."

Persze az új trilógia kapcsán felvetődik a kérdés: mi van akkor a Prometheus sztorijával? Erre is adott választ a rendező. Az új filmben megismerünk majd egy csapatot, akik azt hiszik, hogy egy még fel nem fedezett paradicsomba tévedtek, de aztán rájönnek majd, hogy a helyet David rendesen belakta (a Prometheus két túlélőjének egyike).

Scott rendezésében érkezik majd az Alien: Covenant Michael Fassbender és Noomi Rapace főszereplésével 2017. októberében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)