Hirdetés

Alien: Covenant - Michael Fassbender mesélt az új karakteréről

|

Az soron következő Alien filmben Michael Fassbender egy új robotot játszik majd, ami nagyban eltér majd Davidtől.

Hirdetés

Lassan kezdenek csepegni a hírek az Alien: Covenant kapcsán. A sorozat legfrissebb epizódjában visszatér majd a Prometheus egyik sztárja, Michael Fassbender, aki az előzményfilmben Davidet játszotta.

Emberünkre komoly kihívás vár, mert most egy új android szerepét tölti majd be. Walter meglehetősen más karakter lesz, mint David volt.

"David inkább egy prototípus volt. Az emberi darabkáit a valódi emberek furának tartották, és ezért Walter már sokkal inkább egy egyszerű robot lett. Egy teljesen logikus figura, inkább csak szolgál, saját énkép nélkül."

A rajongók már azon gondolkodnak, hogy David vajon nekimegy-e az új robotnak, és kinyírja-e. Fassbender leírása alapján nem lenne elképzelhetetlen, ha a sokkal karakteresebb David nem bírná elviselni a mechanikus bárányt, és átvenné felette az uralmat.

Az Alien: Covenant jövő nyáron érkezik, akkor majd megtudjuk, hogy mi lesz a robotok sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)