Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - a korábbi filmekből merít az új előzetes

|

Lassan már nehéz számon tartani, mennyi előzetes jött ki a harmadik Amerika Kapitány mozihoz, a legújabb kedvcsináló azonban kicsit más, mint a többi.

Hirdetés

Úgy tűnik a Marvelnek is megtetszett az az ötlet, hogy a korábbi filmjeikből összevágott jelenetekkel vezessék fel legújabb dobásukat, az Amerika Kapitány: Polgárháborút.

A Polgárháború szám szerint hetedik televíziós előzetese ugyanis az előző Amerika Kapitány, Vasember és Bosszúállók filmekből is kölcsönzött pár pillanatot. A Marvel Studios korábbi mozijai szépen megteremtették az alapot a Polgárháborúhoz, így nem lehet csodálkozni a múltidézésen. Az egy perces anyag elég jól sikerült, nézzétek meg ti is:


Az Amerika Kapitány: Polgárháború egészen pontosan idén május 12-én látogat el a magyar mozikba. Ti várjátok már, hogy a Marvel legnagyobb hősei egymásnak essenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)