Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - könnyezni fogunk a bakiparádén

|

Ha belelesnél picit a Blu-Ray extrákba, akkor most kattints, van egy rövid részletünk a bakiparádéból.

Hirdetés

Néhány nap múlva bárki megvásárolhatja majd az Amerika Kapitány: Polgárháború Blu-Ray, Digital HD és egyéb verzióit. Mindegyik extra tartalmakkal jön, tehát rengeteg behind the scenes videóra, kimaradt jelentre, és bakiparádéra számíthatunk.

Utóbbiból kaptunk is egy alig több mint 1 perces ízelítőt, ami alapján már biztos, hogy sírva röhögünk majd a hatalmas feszítések és harci pózok közepette eltolt szitkozódásokon és elfelejtett szövegeken. Mondjuk nem lenne baj, ha a Kapitány vigyázna a szájára.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború először Digital HD változatban lesz megvásárolható szeptember másodikán, ezt követi majd a Blu-Ray és DVD megjelenés, ami 13-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)