Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Red Hulk és Iron Spider is benne lehetett volna

|

Több új szereplő is bemutatkozott Amerika Kapitány harmadik kalandjában, viszont még így is voltak közönségkedvencek, akik kimaradtak a buliból.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború az egyik legsikeresebb Marvel film, ami eddig megjelent, ez pedig részben az újoncnak számító karakterek zseniális bemutatkozásának is köszönhető. A Fekete Párduccal és az új Pókemberrel is itt találkozhattunk először, viszont most kiderült, hogy más tervek is felmerültek a film készítése során.

Amikor kiderült, hogy William Hurt ismét eljátssza Thunderbolt Ross szerepet (akit ugye a 2008-as Hihetetlen Hulkban is alakított), akkor a rajongók rögtön arra következtettek, hogy Red Hulkként is láthatjuk majd, hiszen a kettő gyakorlatilag kéz a kézben jár. Ez végül nem valósult meg, Joe Russo pedig el is árulta, hogy miért nem:

"Már így is rengeteg karakter volt a filmben. Nyilván mindent fontolóra veszünk, de ahhoz, hogy hozzáadjunk egy új karaktert, ahhoz egy újabb háttérsztorinak is be kell kerülnie. Hat hónapig tervezgettük a történetet, ez alatt az idő alatt pedig tényleg szinte minden felmerült."

A másik nagy újdonság ugye Pókember volt a filmben, aki az eredeti Polgárháború képregényben nem akármilyen szerelésben tűnt fel, hanem a Tony Stark által tervezett Iron Spider ruhában, így sokan azt várták, hogy az állati menő ruha a filmben is feltűnik majd. Russóék végül nem mentek el ebbe az irányba, de persze ettől függetlenül lehet, hogy a következő filmek valamelyikében újra előkerül majd ez az ötlet.

Ti mit gondoltok? Melyik karaktert hiányoljátok a Marvel filmes univerzumából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)