Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - extra adag Pókemberrel érkezett a legújabb TV-reklám

|

Bár eddig szándékosan a lehető legkevesebbet mutatták meg Tom Holland Pókemberéből az Amerika Kapitány: Polgárháború készítői, a legújabb TV-reklámban az eddigieknél sokkal tovább került képernyőre.

Hirdetés

Alig több mint egy hét van hátra az Amerika Kapitány: Polgárháború bemutatójáig, így a film marketinges csapata minden eszközt bevet, hogy addig még meggyőzzenek minket, már az első adandó alkalommal érdemes beállni a sorba egy mozijegyért. Így az amerikai tévékben is folyamatosan pörögnek a film reklámjai, amik közül a legújabbat mindenképp érdemes megnézni.

Ugyanis megnézhetjük benne Pókember egyik egészen látványosra sikerült megmozdulását is, amikor Buckyval csap össze. Szerencsére azok szerint, akik már látták a filmet, a Vasember csapatát erősítő Peter Parkernek ezen kívül is több király pillanata is lesz a filmben annak ellenére, hogy összesen nagyjából 15-20 percet tölt a képernyőn. Itthon pedig már csak jövő csütörtökig kell várnunk, hogy mindezt megnézhessük. Fent megtaláljátok a szóban forgó TV-reklámot.

Mit gondoltok, tényleg olyan jó lesz Pókember karaktere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)