Hirdetés

Napi büntetés: Anne Hathaway az új Godzilla

|

A kaiju filmeket neveti ki a Colossal, amiben a neveletlen hercegnő irányítja a hatalmas, várospusztító szörnyeteget. Erős kontent.

Hirdetés

Megérkezett a Colossal trailere, ami arról szól, hogy Anne Hathaway táncolgat egy vidámparkban és a Seoulban pusztító hatalmas szörnyeteg vele mozog. A film teljesen őrült ötlete Nacho Vigalondo (a Timecrimes rendezője) fejéből pattant ki.

Már volt sajtóvetítése is a filmnek és ugyan elsőre úgy néz ki, mint egy Napi büntetésre esélyes videó, valójában egy szórakoztató mozinak ígérkezik az első vélemények alapján. Mi még pislogunk, majd meglátjuk.

Korunk Godzilla klónjai csupán a látványra erősítenek és a régi klasszikusok mondanivalóját feláldozzák a szórakoztatás oltárán. Erről (is) szól a Colossal, ami a nagy publikum számára április 7-től lesz megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)