Hirdetés

Assassin's Creed film - jöhet a folytatás?

|

Meglepő nyilatkozatot tett az Assassin's Creed film főszereplőjét alakító Michael Fassbender, ugyanis ő már most reménykedik a folytatás elkészülésében.

Hirdetés

Várható volt, hogy az Assassin's Creed franchise-t nem egyetlen filmmel fogja bővíteni a Ubisoft Motion Pictures, de mielőtt nagyon távlati tervekben gondolkodnának, még az első résznek kell sikeresnek lennie a pénztáraknál és a kritikusoknál egyaránt. A film főszereplője, Michael Fassbender is ebben bízik.

A színészt az Assassin's Creed jelenleg is zajló londoni forgatásán faggatta ki a Screen Daily arról, hogy lehet-e a filmből sorozat, azaz készülhet-e még folytatás. Fassbender eképpen nyilatkozott: "Meglátjuk, hogy az első hogyan teljesít, de ez az elképzelés. Az alapanyag rendkívül gazdag, biztosan elég egy franchise-hoz." 

Fassbender két karaktert is eljátszik az első Assassin's Creed filmadaptációban: a jelenben játszódó részekben Callum Lynchet kelti életre, míg a múltban a 15. századi spanyol őseként, Aguilarként láthatjuk asszasszinkodni (van ilyen szó?) a spanyol inkvizíció idejében. A rendezői feladatokat Justin Kurzel (Macbeth, A Snowtown-i gyilkosságok) látja el, a mellékszerepekben pedig olyan sztárok tűnnek fel, mint Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael Kenneth Williams. Ha semmi nem jön közbe, akkor 2016. december 21-én láthatjuk a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)