Hirdetés

Itt az Attack on Titan 2. évadának előzetese

|

Bár az AoT játékból és mangából 2016-ban is kijutott a rajongóknak, úgy tűnik, hogy a következő évre sem lesz panaszuk.

Hirdetés

Igaz, hogy a manga folytatódott tovább és igen szép számokat produkált, az Attack on Titan: Wings of Freedom pedig már PC-n is elérhető a nyár óta, anime téren mostanában nem sok mozgolódás volt - egészen mostanáig.

Eren, Mikasa és Armin ismét csatasorba állnak, hogy lekaszabolják a városukat támadó titánokat. Viszont feltűnik sok más új óriás is a színen, például a nagy szőrös, aki két, egymástól igen eltérő jelenetben is látható.

Eren csodás átalakulását is láthatjuk a trailer végén, ami már sokkal tudatosabbnak tűnik, mint amilyen volt. Ez adhat okot az elmélkedésre, de persze csak azoknak, akik nem olvassák a mangát (mint én, Uram bocsáss), mert azoknak biztos sok momentum lehet ismerős.

Az Attack on Titan második évada 2017. áprilisában debütál. Nem kérdés, hogy ígéretes folytatásnak nézünk elébe, tekintve, hogy mennyi kérdést hagyott maga után az első évad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)