Hirdetés

Már 60 millió példányt nyomtak az Attack on Titan mangából

|

Hajime Isayama valószínűleg épp a pénzében úszik, mert igencsak bejött az Attack on Titan kiadása. Már 60 millió darab készült el a kötetekből.

Hirdetés

Az Attack on Titan manga első fejezete 2009-ben jelent meg a Bessatsu Shonen Magazine hasábjain. Azóta már 20 kötetben külön is megvásárolhatóvá vált, és az emberek viszik is, mint a cukrot. A hivatalos adatok szerint átlépte a 60 milliós álomhatárt.

Azt ugyan a Kodansha kiadó nem részletezte, hogy ez a 60 millió világszerte kapható példányokból jött össze vagy csak a japán verzióból, a tavalyi adatokból arra következtethetünk, hogy az előbbiről van szó. Az előző évben 52 milliónál járt.

Az Attack on Titan a 2013-as anime sorozat után indult be nagyon, ami 2017 tavaszán folytatódik majd. Addig még bepótolhatjátok a szériából készült élőszereplős mozit, vagy az Attack on Titan: Wings of Freedom játékot, ami épp most, augusztusban érkezett meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)