Hirdetés

Avengers: Infinity War - visszatérhet a Vörös Koponya?

|

A következő Bosszúállók filmben végre összefutnak azok a szálak, amiket a Marvel már az első filmjei óta szövöget. Az viszont még nem teljesen egyértelmű, hogy kiket láthatunk majd viszont a szuperhősös eposzban.

Hirdetés

Már az első Marvel-filmek óta világos, hogy nagyszabású terveken dolgozik a háttérben a képregénykiadó. Minden egyes filmjük egy nagyobb történet részét alkotja, ami a 2018-as Avengers: Infinity Warban fog majd kicsúcsosodni, de addig is lehet találgatni, hogy kikkel találkozhatunk majd a végtelen háborúban.

A Hugo Weaving által alakított Vörös Koponya egyelőre még csak a legelső Amerika Kapitány filmben tűnt fel, viszont ha még emlékeztek rá, a film végén nem láttuk, hogy biztosan meghalt volna. Ez azért is fontos, mert az utolsó pillanatban megragadta a Cosmic Cube-ot, amiről tudjuk, hogy a többi mágikus erővel rendelkező kővel együtt fontos szerepet kap majd az Infinity War történetében.

Így adja magát a kérdés, hogy visszatérhet-e majd a karakter a filmben? Hugo Weaving nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy ő nagyon szívesen visszatérne a karakterhez, mert rendkívül szórakoztatónak találta, viszont valószínűleg nem csak rajta múlik ez a döntés:

"A Marvel esetében egyszerű a képlet: elfogadod az ajánlatot és élvezed a bulit. Egy színésznek ez alapvetően nem túl nagy kihívás, de olyan szempontból azért érdekes feladat, hogy valahogyan emberivé kell tennünk egy ilyen fantasztikus, CGI-jal felépített világot. A Vörös Koponyával kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy nem tudom, mik a terveik vele."

Ez nem egy túl meggyőző válasz, de igazából még mindig sokkal jobb, mintha azt mondta volna, hogy biztosan nem. Ha máskor nem is tudjuk meg az igazságot, 2018-ban minden titokra fény derül.

Ti szerettétek Hugo Weaving karakterét az első Amerika Kapitányban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)