Hirdetés

Idén novemberben kezdik forgatni az Avengers: Infinity War-t

|

Hamarosan kezdik a munkálatokat a Bosszúállók legnagyobb háborúján. Mivel két filmre szedik szét a sztorit, ezért sürgeti az idő a készítőket.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború csak most kerül a mozikba, de a Russo testvérek már a következő felvonásra készülnek. Miközben a legközelebbi két Marvel film már javában pörög, az Infinity War munkálatai is elkezdődnek.

Az Avengers csapat jelenleg a belső háborúval van elfoglalva, és ha valamennyire követik a képregények történetét, akkor még jó darabig nem is lesznek puszipajtások. Ezért is lesz fontos Thanos érkezése, aki ellen csak akkor győzhetnek, ha félreteszik a Polgárháború sebeit.

A produkció munkálatai novemberben indulnak, legalábbis erről számoltak be a Russo testvérek: "A forgatást is elkezdjük novemberben, mind  a két filmet egyszerre. Szóval szükségünk lesz két forgatókönyvre nagyon gyorsan" - viccelődött Joe Russo.

Az Avengers: Infinity War Part I 2018 májusán érkezik, a folytatás pedig 2019-ben. Szerintetek milyen lesz a nagy háború?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)