Hirdetés

Bosszúállók - nem bontják ketté a következő filmet

|

Az Avengers: Infinity War két darabban jelent volna meg, de a Marvel most úgy döntött, inkább a teljes történetet elmeséli egy filmben.

Hirdetés

Jön még néhány Marvel film, mielőtt újra egyben látjuk a Bosszúállókat. A Marvel ezért is variálhatja folyton, hogy hogyan jelenjen meg az Avengers: Infinity War.

Eredetileg úgy tervezték, lesz egy első és egy második rész, melyek egymáshoz képest egy év eltéréssel kerülnek a mozikba. Aztán bejelentették, hogy talán nem is Infinity War lesz a cím, de nem mondtak alternatívát. Jelenleg úgy állunk, hogy a következő, 2018. május 4-én debütáló mozi valóban az Infinity War nevet viseli, a 2019. május 3-án érkező pedig még egyelőre név nélkül készül, és nem tudjuk, miről fog szólni. Lehet, hogy kidobnak néhány karaktert az eredeti csapatból, és nagyobb hangsúlyt kapnak az újak?

A forgatás novemberben kezdődhet a Russo fivérek felügyelete alatt. Legközelebb a Doctor Strange-et láthatjuk idén novemberben, majd a Galaxis őrzői 2 jön jövő májusban, a Pókember: Hazatérés júliusban, a Thor: Rangarok novemberben, a Fekete Párduc pedig 2018. februárjában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)